top of page

"Design is niet alleen hoe het eruit ziet en aanvoelt. Design gaat over hoe het werkt." - Steve Jobs

Als constructeur en architectonisch tekenaar word ik gedreven door deze filosofie in al mijn werk. Mijn doel is niet alleen om gebouwen te creëren die er mooi uitzien, maar ook naadloos functioneren en hun beoogde doel dienen.

Mijn reis begon op jonge leeftijd, waar ik mijn liefde voor het creëren en ontwerpen van dingen ontdekte. Ik heb deze passie nagestreefd via mijn opleiding aan de Hogeschool Rotterdam, waar ik me specialiseerde in Architectuur & Constructietechniek. Daarna heb ik waardevolle ervaring opgedaan in de architectuur-, afwerking- en bemiddelingsbranche, waarbij ik mijn vaardigheden en expertise verder heb ontwikkeld.

Gedurende mijn carrière heb ik gewerkt aan verschillende projecten, elk met zijn unieke uitdagingen en mogelijkheden. Of het nu gaat om het maken van architectonische tekeningen, het leveren van meetrapporten, het coördineren tussen bouwbedrijven en makelaars, of het ontwikkelen van 3D- en handgetekende illustraties van plattegronden, mijn focus ligt altijd op het leveren van uitzonderlijk werk dat de verwachtingen van mijn klanten overtreft.

Mijn aanpak is persoonlijk en detailgericht, en ik ben er trots op een hoog serviceniveau te bieden aan mijn klanten. Mijn doel is om ontwerpen te creëren die niet alleen voldoen aan de functionele eisen, maar ook een emotionele reactie oproepen. Ik geloof dat een goed ontworpen gebouw het leven van mensen kan verbeteren en onze gemeenschappen kan verrijken.

IMG-20230607-WA0019.jpg
bottom of page