top of page

Diensten

Mijn diensten zijn ontworpen om u te helpen uw visie tot leven te brengen door u nauwkeurige en gedetailleerde informatie over uw gebouw te verstrekken en ervoor te zorgen dat uw project soepel en efficiënt verloopt. Of u nu een nieuw huis bouwt, een bestaand huis renoveert of aan een commercieel project werkt, ik kan u helpen een ruimte te ontwerpen die aan uw specifieke behoeften voldoet. 

publicatie_05.jpg

Bouwkundige tekeningen

Ik maak gedetailleerde en nauwkeurige bouwkundige tekeningen voor huizen en andere gebouwen. Deze tekeningen tonen de indeling van het gebouw, inclusief de positie van muren, deuren, ramen en andere kenmerken. Deze tekeningen kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt, zoals het verkrijgen van bouwvergunningen, het veiligstellen van financiering of het plannen van renovaties.

Meetrapporten

Ik lever uitgebreide meetrapporten die ervoor zorgen dat uw project nauwkeurig wordt gepland en uitgevoerd. Deze rapporten bevatten nauwkeurige metingen van het gebouw, inclusief afmetingen, vierkante meters en kamerafmetingen. Ze kunnen worden gebruikt om renovaties te plannen, de haalbaarheid van een project te evalueren of om de exacte afmetingen van het te verkopen pand te bepalen en dit te communiceren naar potentiële kopers.

meetrapport web2.png
tekenen-2.jpg

Bouwadvisering / -coördinatie:

Ik bied bouwadvisering en coördinatiediensten om ervoor te zorgen dat uw project soepel verloopt. Dit omvat het optreden als contactpersoon tussen het bouwteam en andere partijen die bij het project betrokken zijn, zoals makelaars, architecten en ingenieurs. Ik help ervoor te zorgen dat alle betrokkenen bij het project op dezelfde golflengte zitten met betrekking tot het bouwproces, tijdlijnen en verwachtingen. Ik geef ook regelmatig updates over de voortgang van de bouw en behandel eventuele zorgen of vragen die tijdens het proces ontstaan.

360-video's

Ik geef 360-graden videorondleidingen door uw gebouw, die u een volledig beeld kunnen geven van de ruimte en hoe deze zal functioneren. Deze video's kunnen worden gebruikt om het gebouw op de markt te brengen, de kenmerken ervan te laten zien aan potentiële kopers of huurders, of voor uw eigen planningsdoeleinden.

01 Ruimte 1 - Entree.jpg
Set last summer DO_1.jpg

3D- en handgetekende illustraties

Ik lever zowel 3D- als handgetekende illustraties van uw plattegronden, die u kunnen helpen uw project te visualiseren op een manier die zowel gedetailleerd als esthetisch is. Mijn handgetekende illustraties zijn kunstig gemaakt om mooie en boeiende visuele representaties van uw project te creëren. Deze illustraties kunnen worden gebruikt voor presentaties, marketingmateriaal of om uw ideeën over te brengen aan anderen die bij het project betrokken zijn.

Naast mijn handgetekende illustraties, lever ik ook 3D-modelleringsdiensten met behulp van SketchUp. Deze gedetailleerde, driedimensionale modellen kunnen worden gebruikt om verschillende hoekweergaven van het gebouw te maken, waardoor u een volledig beeld krijgt van de ruimte en hoe deze zal functioneren.

bottom of page